Prodej apartmánů 3+kk Valtice

Zpět na výpis
+ 22 dalších fotek
95 m2
Podlahová plocha
595 m2
pozemková plocha
5
velikost
1
celkem podlaží
1
podlaží

Popis nemovitosti

V turisty vyhledávaném cíli Lednicko-valtického areálu, ve Valticích, nabízíme ke koupi dům se dvěmi apartmány. Jedná se o rodinný dvojdům rozdělený na 2 apartmány o dispozicích 3+kk, každý s terasou krytou pergolou, a možností rozšíření do předpřipravené půdní vestavby o dalších 18m2 podlahové plochy ke každé jednotce.

Dům je vystavěn z porobetonových tvárnic Ytong se zateplením obálky domu, plastová okna s trojskly a předokenními roletami. Vytápění elektrické podlahové, ohřev vody el.bojler, centrální klimatizace v obou jednotkách.

Kolaudace novostavby domu v roce 2019.

K domu patří zahrada osázena ovocnými stromy (švestka, třešeň, jabloň), vzrostlými stromy (platan, katalpa), vyvýšeným trvalkovým a bylinkovým záhonem, vinnou révou, a nechybí soukromé posezení na kryté terase s plochou 9m2 u každého z apartmánů, krb s grilem nebo ohništěm.

Každý apartmán má svůj samostatný vchod a kóji na úschovu kol. Parkování na zpevněné ploše na pozemku nebo před domem.

Apartmány jsou kompletně vybaveny. Do nynějška byly apartmány provozovány 3 sezóny s plnou obsazeností březen-říjen. Hodnocení hosty na Booking: 9,5 – Fantastické. Součástí prodeje jsou internetové stránky a obsazenost na příští rok stálými i novými hosty.

Nemovitost se nachází na ulici Polní ve Valticích, nově zbudované lokalitě v letech 2013/2014. Dům je umístěn ve slepé ulici s naprosto klidným prostředím a soukromím, v přímé blízkosti přírody, přesto 5 minut chůze do zámeckého parku a 10 minut chůze od centra města Valtice.

Tento druh investice do nemovitosti je v poslední době velice oblíbený. Snoubení místa pro vlastní odpočinek investora a výnosu z krátkodobého pronájmu po týdenních turnusech nebo prodloužených víkendů, je ideálním řešením zhodnocení Vašich financí.

Valtice se nachází v Mikulovské vinařské podoblasti a patří mezi nejnavštěvovanější vinařská města v ČR. Město Valtice se honosí nejen titulem Hlavní město vína, díky nesčetně vinařských podniků i malovinařů a zejména veřejné degustační expozici vín oceněných titulem Salon Vín České republiky. Historické jádro města je chráněno jako městská památková zóna. Okolní Lednicko-valtický areál je krajinnou památkovou zónou na seznamu UNESCO. Ve městě je mnoho restaurací, kaváren, a nepočítaně možností ochutnat moravská i rakouská vína ve sklepích či vinotékách. Nevšední jsou projíždky na kole nebo procházky v Lednicko-valtickém areálu.

Dopravní dostupnost je rozsáhlá – 14 km nájezd na dálnici D2 (Brno-Bratislava), vlaková stanice Valtice směr Břeclav-Znojmo s možností přestupu na vlaky směr Praha, Bratislava, Vídeň, Budapešť, autobus Břeclav-Valtice.

Kontakt na makléře

Michal Juráček
Projektový manažer
+420 733 532 845
Pobočka Břeclav

    Mám zájem o prohlídku

    * Pole označená hvězdičkou jsou povinná